Акценти на ЗАРАТА на 16 септември 2019 година

57 000 лева заплата взел кардиолог в областна болница!

На фона на протестите на медицинските специалисти заради ниското заплащане се оказва, че кардиологът д-р Петър Лозев е повече от добре платен. За последващите месеци възнаграждението му също е приблизително такова.

Лоша новина за шофьорите от следващата седмица

Лошата новина е, че бензинocтaнциитe щe ce възпoлзвaт oт cлучвaщoтo ce в Саудитска Арабия и щe вдигнaт цeнaтa нa гoривaтa cлeдвaщaтa ceдмицa. Тoвa прoгнoзирa прeд БНР Мaртин Влaдимирoв oт Цeнтърa зa изcлeдвaнe нa дeмoкрaциятa.

Бойко Борисов: В БНР правят саботаж срещу правителството

Станалото в БНР през миналата седмица е саботаж срещу правителството, каза днес пред журналисти премиерът Бойко Борисов, след като преряза лентата на нов завод на “Биовет” в Пещера. Той визира свалянето от ефир на водещия от “Хоризонт” Силвия Великова и спряното излъчване на програмата за няколко часа.

Иван Костов: Малофеев и Решетников не са важни за Москва, те нямат тежест и в България

Бившият премиер Иван Костов коментира пред бТВ разследванията срещу руски шпиони в България. Той изтъкна, че БСП, “Атака”, Веселин Марешки и Ахмед Доган са много по-опасни за прокарване на руското влияние у нас от Национално движение “Русофили”. Според Костов тежестта на Константин Малофеев и Леонид Решетников в Кремъл, както и влиянието им в България, са много надценени.

Първият учебен ден в Стара Загора в СНИМКИ

„За мен е голяма чест да съм днес сред Вас, да присъствам на първия учебен ден именно в училище „Иван Вазов” – не само защото сградата е обновена и средата е променена . Това е само 50 процента от всичко, което трябва да има в едно училище. Останалите 50% сте всички Вие – учениците, родителите, учителите – които съм сигурен, че ще дадат завършен вид на едно от елитните старозагорски училища“, каза кметът на Стара Загора Живко Тодоров по време на официалното откриване на новата учебна година.

Борис Джонсън и Юнкер не се разбраха за Брекзит

Великобритания все още не е предложила работещо решение, което би заменило предложението за бъдещия статут на границата между Република Ирландия и британската провинция Северна Ирландия, когато Обединеното кралство напусне Европейския съюз. Това предложение, известно като “предпазен механизъм”, е част от споразумението между Европейския съюз и Великобритания за британското оттегляне от Общността. То обаче беше отхвърлено от британския парламент.

Първи сняг заваля и натрупа на крачка от нас

Първи cняг зaвaля в плaнинaтa Eрджийec в Цeнтрaлнa Турция, cъoбщи турcкaтa тeлeвизия CиEнEн-Тюрк. Cнeгът e зaвaлял прeз нoщта. Прeди тoвa са сe изсипали проливен дъжд и грaдушкa. Дeбeлинaтa нa cнeжнaтa пoкривкa в плaнинaтa дocтигa дo дeceт caнтимeтрa.

Кървава любовна драма в Пловдивско, жена бере душа в болница

Кървава любовна драма се е разиграла днес преди обед в пловдивското село Ръжево. 51-годишният Богоя Богоев, който преди време имал любовна връзка с 55-годишната Виолета, решил да убие нея и настоящия и приятел.

Труп в одеяло, положен върху гроб, смрази Казанлък

Образувано е досъдебно производство, съобщи районният прокурор Таня Димитрова, която очакваше подробности около „находката“ и не се нае да коментира дали става въпрос за някакъв вид „черна магия“ или недоделяна шега.

Йосиф Сърчаджиев сензационно се извини на дъщеря си Алекс, която не е поглеждал

Актрисата Александра Сърчаджиева винаги е говорила за баща си Йосиф Сърчаджиев с дълбока болка. Тя не крие разочарованието от човека, който я захвърли и отказа контакт с нея. Покойната майка на Алекс, актрисата Пепа Николова, която сама отгледа дъщеря си, го наричаше с омерзение “бащата”, за когото не иска да говори.

Кали бременна с четвърто. Сега пък от кого ли?

Фолкпевицата Кали хич не си поплюва и сменя мъжете в живота си по-често от дамските си чантички. За изпълнителката на “Като те почна” не е необичайно да зарязва мъжете си и да хуква към следващия. Точно така се случи и наскоро, когато скъса с бащата на третия си сини се хвана с доста по-млад от нея любовник.

Петя Дикова се завръща!

С пълна сила се завръща в тв ефира водещата Петя Дикова. Дъщерята на Аня Пенчева стана майка преди по-малко от година, отново е готова да блесне на екран, научи ЗАРАТА.

Хороскопът ви за 17 септември вече е тук

Във вторник се постарайте да съхраните себе си от изкушения или манипулативни действия. Бъдете открити и честни в това, което искате да кажете или да направите. Възможно е да влезете в противоречия с човек от кръга си роднини роден под знака на Телец, Козирог или Дева.


image0 (9K)