Акценти на ЗАРАТА на 10 февруари 2019 година

Цветанов след закуската в САЩ: Убеден съм, че Русия ще се намеси в изборите в България

„България стои изключително добре в международен план. Във вътрешноикономически план стоим също добре. Ако ние сме политици и се обединим България да стане най-доброто място за живеене на Балканите и в региона, където се намираме, по този начин политика не се прави. Политика се прави с реални действия, стигайки до хората. Когато го направим заедно, всички ще имат възможност да получат обществена подкрепа, а не да изолират хората”, анализира вторият в ГЕРБ.

ВМРО няма да подкрепи ГЕРБ за запазване състава на ЦИК

Преди дни БСП напомниха на специална пресконференция, че мандатът на Централната избирателна комисия изтича и поискаха да се проведе избор за нови членове. От ГЕРБ обаче са на мнение, че не е добре това да става преди изборите за Европейски парламент и сегашният състав може да продължи да изпълнява функциите си.

Каракачанов за ромите: Правиш 8-9 деца, пишеш едните глухонеми, другите болни, лъжеш държавата. Докога?!

“Правиш 8-9 деца, пишеш ги едните глухонеми, другите ги пишеш болни от бронхиална астма, третото го пишеш болно от епилепсия, вземаш по 300-350 лева на дете, вземаш детски надбавки на месец, вземаш помощи за трайно безработни, че ти нямаш никакъв интерес да работиш, никакъв интерес, защото лъжеш държавата. Това докога държавата ще го стимулира? Отговарям – не може повече да го стимулира”. Това каза вицепремиерът Красимир Каракачанов в ефира на БНТ по повод концепцията си за интеграция на ромите.

Валери Симеонов се хвърля в битката за Европарламента

“Това е предложението на бургаската структура, а към нея почти сигурно ще се присъединят и варненската, и пловдивската структура, обясни пред медиите депутатът Валентин Касабов. Няма конкурент като водач на листата”, отсече депутатът Валентин Касабов. Самият Валери Симеонов не бе на събитието.

Българският емигрант Шефкет Чападжиев дари $ 1 млн. на болницата в родния Мадан

По волята на 79-годишния дарител, който живее в Чикаго от 1964 година, средствата трябва да бъдат използвани само за ново медицинско оборудване в местната болница.

Нашенци източили над € 700 млн. на о. Бали

Българска престъпна групировка, източила стотици милиони от банкомати на остров Бали, беше разбита от индонезийските власти. Задържани са петима наши сънародници.

Петролна компания от Венецуела опитала да изнесе държавни пари в България

Руската информационна агенция “Нюз” съобщи вчера, че според депутата от венецуелския национален парламент Карлос Папарони Петролеос де Венесуела се е опитала да изнесе държавни средства в България.

Пепа заръчала на Славчо Пеев да наглежда Ласкин и Александра

С важна мисия е бил вербуван актьорът Славчо Пеев от покойната си колежка и негова близка приятелка Пепа Николова дни преди да се пренесе на небето. Актрисата си отиде през есента на 2006 г., като един от последните, с които е разговаряла, е бил именно Пеев. Тогава Пепа заръчала на колегата си да наглежда как Иван Ласкин се отнася с нейната дъщеря Александра.

Брад Пит отиде на партито за 50-ия рожден ден на Дженифър Анистън (видео)

Брад Пит отиде на партито за 50-ия рожден ден на бившата си съпруга Дженифър Анистън в Лос Анджелис, съобщи Контактмюзик. Актьорът, който се раздели със звездата от “Приятели” през 2005 г. след 5-годишен брак, влезе сам в хотел “Сънсет тауър”. На партито беше и Гуинет Полтроу – друга бивша приятелка на Брад Пит, както и Джон Мейър, с когото Анистън имаше връзка.


image0 (9K)