Акценти на ЗАРАТА на 29 март 2019 година

Времето в началото на април – много слънце и високи температури

През почивните дни ще се радваме на прекрасно пролетно време с много слънце и температури между 13-18 градуса. Това показват средносрочните синоптични модели, разгледани в “Дарик кафе” тази сутрин. От понеделник, със старта на новия месец, времето ще е пролетно с много слънце, но и с облаци в следобедните часове.

Москов обяви КОД – вдясно от ГЕРБ. Близки формации са НФСБ и ВМРО, противници – БСП и ДПС

Сблъсъкът между либералното и консервативното е новото име на старото противопоставяне между лявото и дясното.

Първан Симеонов е един от инициаторите за арт квартал в Стара Загора. Една от най-страхотните идеи от години!

Снощи се състоя среща с първия събеседник, поканен за участие в инициативата “Красивите лица на Стара Загора” – Първан Симеонов, изпълнителен директор на „Галъп интернешънъл“.

Свободни работни места в Бюро по труда, Стара Загора на 29 март

Свободни работни места в Бюро по труда, Стара Загора на 29 март. Ако имате нужната квалификация, или искате да заемете някоя от работническите позиции, обадете се в Бюрото.

От 10 април приемат документи за асистирана репродукция в Стара Загора

На 10 април, от 9.00 часа, в зала 216 на Община Стара Загора започва приемът на документи за финансово подпомагане на процедури по асистирана репродукция.

За председател на РИК, Стара Загора, с пълно единодушие беше избрана Теодора Крумова

Във връзка с подготовката и провеждането на предстоящите избори за Европейски парламент днес в Зала 2 на Областна администрация се проведоха консултации и избор на състава на РИК, Стара Загора. Три дами го оглавяват.

Ганка Иванова и Иван Нанев с три медала от Абу Даби

Старозагорските представители Ганка Иванова и Иван Нанев се завърнаха с три медала от игрите Спешъл Олимпикс, проведени в Абу Даби. Техен треньор е Слънчезар Цанков.

Семейство датчани и екзотичен канадец идват за Маратон Стара Загора 2019

Семейство датчани, които живеят в Пловдив и имат двама синове – на 14 и 16 години, ще участват семейно в провеждането на Маратон Стара Загора 2019. Екзотичен канадец ще подобрява рекордите на Гинес.

Програма на Богослуженията, които ще бъдат отслужени от НВ Киприан

Програма на Богослуженията, които ще бъдат отслужени от НВ  Старозагорския митрополит Киприан по време на Страстната седмица/Страданията на господ Иисус Христос/и Светлата седмица през 2019 година.

Музикантите от британска рок група и мениджърът им загинаха при катастрофа в САЩ

Музикантите от британската рок група “Her’s” Стивън Фицпатрик (24 г.) и Аудън Ладинг (25 г.), както и техният мениджър Тревър Енгелбретксън, загинаха при автомобилна катастрофа в Съединените американски щати.

Важна информация за българите, които са в Гърция или ще пътуват за там

Морски бури затвориха редица гръцки пристанища. Властите в Гърция съветват всички пътници, които имат резервация за фериботите за днес и утре, да се свържат с администрациите на пристанищата за информация.

Страшен пожар в столицата на Турция, загинаха петима души

Петима души загинаха при пожар, който избухна тази сутрин в сграда в Анкара. Други 11 души са приети в болница с отравяне от изгорели газове.

 


image0 (9K)