Акценти на ЗАРАТА на 17 април 2019 година

Много неясноти след катастрофата с Местан, при която загина дете

Загуба на детски живот, цяло семейство в болница, политик с обвинение, два разбити автомобила и множество разменени обвинения – това за момента е известното…

Удушеният край Смолян мъж бил прочут квартирeн апаш с 16 присъди

Прочут квартирен апаш се оказа 41-годишният Георги Тодоров Гривнев, чийто труп със следи от удушване беше намерен в гората край Смолян.

Мъж умря на място при зверски удар край Варненско

Мъж на 39 години загина при катастрофа във Варненско. Инцидентът е станал тази нощ, около 01:20 часа, близо до разклона за с. Кипра, на пътя Суворово – Девня.

Обещават достатъчно българско агнешко за празниците. Цената не се променя?

Ще има достатъчно българско агнешко за празниците, заяви пред БНР председателят на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация Симеон Караколев.

Още над 17 кила кокаин изплуваха край северното ни Черноморие

Нови над 17 килограма кокаин изплуваха във водите край северното ни Черноморие. Общото количество е 17,6 килограма и са открити вчера край плаж Болата.

Руската Федерална служба за сигурност задържа българин

Български гражданин е задържан в района на Москва. Това е станало при операция на руската Федерална служба за сигурност срещу канал за доставка на наркотици.

Френски медии разкриха причината за пожара в “Нотр Дам”

Токов удар е най-вероятната причина за опустошителния пожар в парижката катедрала “Нотр Дам”. Това твърдят редица френски медии.

В ролята на Шуле – великолепната актриса Гонджа Вуслатери

Шуле е един от най-противоречивите персонажи в турския сериал “Майка”, излъчван в праймтайма по бТВ всяка делнична вечер. За великолепната си игра в тази роля актрисата Назлъ Гонджа Вуслатери грабва наградата за „Най-добра актриса на годината“ на вестник Хюриет.

Лъсна истината какви ги е вършила Джени Суши на купона след победата на Кобрата

Хотелска камера е заснела фриволното поведение на Джени Суши по време на купона след победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину. Това разкриха двама източници, запознати със събраните доказателства по случая, пише в. “България днес”.

Старозагорка помоли да публикуваме предсмъртно писмо до дъщеря й

 Писмото й този път не е благодарност, а прощаване. Тя е на 92 години и вече с много влошено здраве. Пише чрез нас до дъщеря си Мария, която също живее в Стара Загора, но поне от 17 години, майка и дъщеря не са се виждали, твърди възрастната дама. Публикуваме без намеса:

СКОРО! Стара Загора – географска столица на България за два дни!

На 20 и 21 април 2019 г. Стара Загора ще бъде географската столица на България за тази година!

Конкурс „Забавна наука“ ще се проведе в Стара Загора

На 22 април, 2019 г. от 15.30 часа в Младежки дом в Стара Загора ще се проведе конкурс „Забавна наука“.

И Стара Загора събира средства за възстановяването на Нотр Дам

По инициатива на кмета Живко Тодоров в Стара Загора започва кампания за набиране на средства в подкрепа на Община Париж.

Българо-Китайски форум утре в Стара Загора

Центърът за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа.

 

 


image0 (9K)