НАЙ-НОВИ:

Актьор с диплома за зъболекар и страст към колите е голямата любов на Дарина Павлова

Джулио е с 21 години по-млад и е истински секссимвол в родината си.

Джулио Берути е мъжът, който успя да измести Илия Павлов от сърцето на бизнес дамата. Дори се заговори, че двамата са сгодени, но Дарина отрече. Слуховете за отношенията между двамата се появиха още през 2014. Италианските медии неведнъж са ги разделяли, но до днес двамата са още двойка.

                Мадам Мулти ни най-малко не се притеснява, че Джулио може да й бъде син

Джулио участва в предаването “Танцувай със звездите” и предизвиква истински фурор сред зрителите. Участва и в сериала “Ястребът и гълъбицата”, на който Дарина е продуцент. Говори се, че още тогава Павлова го отрупва с подаръци, включително часовник за десетки хиляди.

В интервютата си през годините актьорът отказва да коментира отношенията си с нея. Но е факт, че често е засичан на площад Пополо в Рим, където е домът й. В чужбина двамата са се появявали неведнъж заедно по светски събития, което показва, че са близки. Джулио не се вписва напълно в клишето за красивия актьор, който само използва Дарина за парите.

Роден е в Рим, в интелигентно семейство, баща му е хирург. Като ученик сериозно заляга над учебниците, а си докарва допълнителни средства като модел. Когато завършва, се насочва към денталната медицина. “Харесва ми да използвам ръцете си, за да лекувам”, казва той, пише “Галерия”.

Междувременно се изявява и като актьор. Главната роля в “Дъщерята на Елиза” му носи международна слава. Още на първия снимачен ден обаче пада от коня и влиза в болница. В крайна сметка, той завършва сериала и успява да се дипломира и като зъболекар. А в свободното си време разпуска като поправя коли и мотоциклети. Дори е основал малка компания за ремонт на автомобили. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Водещата на "Тази събота и неделя" по бТВ Александра Кръстева…