НАЙ-НОВИ:

Актрисата, в ролята на Сехер от “Безмилостен град”, има три брака и няколко неуспешни връзки с по-млади мъже

  • Красимира Янкова
  • 25.01.2021
  • Любопитно
  • Коментарите са изключени за Актрисата, в ролята на Сехер от “Безмилостен град”, има три брака и няколко неуспешни връзки с по-млади мъже

До момента 49-годишната Дениз Уур (Сехер от “Безмилостен град”) има три брака зад гърба си и още няколко неуспешни връзки с мъже, доста по-млади от нея.

Актрисата е родена на 17 октомври 1971 г. в Анкара и е дете на известния оперен певец Мете Уур и балерината Суна Уур.

В “Безмилостен град” довечера: Недим е много зле, след като Шениз подменя лекарствата му

През 1996 г. се омъжва за театралния актьор Исмаил Хаккъ Сунат, а през 1998 г. се ражда синът им Енгин Дениз Сунат. На 14 юли 2004 г. Исмаил е застрелян от съседа си, с когото спорят заради шум.

През 2007 г. красивата Дениз има романтични отношения с актьора и колега Тамер Карадълъ, с когото се снимат в сериала “Дъждовно време”, излъчван и у нас .

Същата година се омъжва за Реха Мухтар – турски водещ и телевизионен репортер, но се развеждат през 2009 г.  От връзката им на 06 май 2009 г. се раждат близнаците Мина Дениз и Пойраз Дениз.

Премиера на най-добрия турски сериал за 2020 година

Актрисата чува страшната диагноза рак на гърдата през 2011 г., докато се снима в “Огледален свят”. Налага се да бъде оперирана и минава през курсове химиотерапия. По време на записите на “Огледален свят” носи перука.

Сега Дениз е излекувана и се радва пълноценно на живота си. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
По обвинителен акт на Районна прокуратура – Стара Загора е…