НАЙ-НОВИ:

Агенцията по заетостта спира обученията с ваучери

работни места

Агенцията по заетостта информира, че съгласно издадена Заповед на Министъра на здравеопазването с № РД-01-626/27.10.2020 г., считано от 29.10.2020 г. до 12.11.2020 г. се преустановяват всички дейности, свързани с провеждането на обучения с ваучери.

Съгласно условията за кандидатстване на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” по процедура BG05M9OP001-1.016 „Ваучери за заети лица” не е допустимо провеждането на дистанционно обучение. Разходите за всяко едно проведено дистанционно обучение се считат за недопустими за финансиране и няма да бъдат изплащани на доставчиците на обучение от Агенцията по заетостта (конкретен бенефициент по проекта).

Агенцията по заетостта препоръчва стриктно спазване на препоръките на Министерството на здравеопазването и Националния оперативен щаб за недопускане и ограничаване разпространението на коронавируса.

Актуална информация ще бъде публикувана на официалния сайт и на Фейсбук страницата на Агенцията по заетостта. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Новият квартал ще запази правоъгълната структура на улиците в Града…