НАЙ-НОВИ:

Агент 007 Пиърс Броснан, за разлика от екранния герой – съпруг мечта

Преди няколко дни, на 16 май, Пиърс Броснан отпразнува своя 67-ми рожден ден и по този повод сподели няколко прекрасни снимки със съпругата си, показвайки безграничната любов между тях.

“Благодаря ти за луната и слънцето и всички дни от живота ни заедно, моя скъпа Кийли! Имах един прекрасен 67-ми рожден ден и то благодарение на всички вас, които ми го пожелахте. Бог да ви благослови и бъдете силни”, са думите на актьора към снимките със съпругата му Кийли.

Пиърс Броснан – един от най-успешните актьори, влизали в ролята на Агент 007, и съпругата му Кийли Шей Смит имат двама сина – Дилан и Парис.

На снимката Пиърс и Кийли споделят романтична целувка на плажа, а в ръце държат чаши със студено шампанско – всичко необходимо за един наистина прекрасен рожден ден.

Двамата са заедно от 1994-та година. Запознават се 3 години след смъртта на първата съпруга на Броснан Касандра от рак, с която той също има прекрасна, дълга и невероятно силна връзка, плюс 3 деца. Бил е невероятно съсипан и заклел се никога повече да не се жени…

Изобщо, на пук на екранния си герой Пиърс Броснан е истински кошмар за таблоидите – никога не е сниман/засичан, дори да флиртува с друга жена, нито при първия, нито при втория си брак.

Дори когато го подкачат, че Кийли много е напълняла в един момент, той отвръща, че тя е най-красивата жена на света, със страхотно чувство за хумор, способна да създаде сигурност, уют и топлина, които са без конкуренция, а разбирателството между тях е невероятно. Кийли е до него и при втората огромна трагедия в живота му, когато и дъщеря му от брака с Касандра, също умира от рак.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Високата консумация на повече от три порции на ден на…