Категория: Стара Загора

Старозагорски новини – събития и новините от Стара Загора и региона.

55-годишен шофьор преследвал 18-годишен. Жена безпричинно оскубала друга

55-годишен шофьор преследвал 18-годишен. Жена безпричинно оскубала друга, съобщиха за ЗАРАТА На 29.04.2024г., в сектор „Пътна полиция“ е образувано бързо производство по чл.343б, ал.6 от НК, затова че 38-годишен мъж,….

50 младежи посетиха Пловдив като награда от кмета Живко Тодоров

50 младежи посетиха Пловдив като награда от кмета Живко Тодоров, съобщиха за ЗАРАТА Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров изпълни обещанието си към 50 млади хора да получат пътуване….

Нов и по-свеж облик за четири квартала и два парка

Нов и по-свеж облик за четири квартала и два парка. Опровергаваме упреците, че пренебрегваме по-периферните райони на Стара Загора, дефинира градоначалникът Живко Тодоров, съобщиха за ЗАРАТА Четири старозагорски квартала –….

На 2 май стартира електронната система за кандидатстване по Програма „Култура“ на Община Стара Загора

На 2 май стартира електронната система за кандидатстване по Програма „Култура“ на Община Стара Загора, съобщиха за ЗАРАТА Информационен ден ще бъде организиран на 10 май 2024 г. от 10.30….

Безплатна „Зелена зона“ по време на майските празници

Безплатна „Зелена зона“ по време на майските празници, съобщиха за ЗАРАТА Паркирането в границите на „Зелена зона“ в Стара Загора ще бъде без заплащане от 1май /сряда/ до 6 май….

Знакови сгради в Стара Загора ще подлежат на ремонт през тази година

Знакови сгради в Стара Загора ще подлежат на ремонт през тази година, научи ЗАРАТА На пресконференция дадена от кмета на община Стара Загора Живко Тодоров и неговите заместници стана ясно,….

Продължава контрола по пътна безопасност на територията на ОДМВР-Стара Загора

Продължава контрола по пътна безопасност на територията на ОДМВР-Стара Загора /22.04.2024г. – 28.04.2024 г./, съобщиха за ЗАРАТА За времето от 22.04.2024г. до 28.04.2024г. на територията на ОДМВР-Стара Загора в рамките….

Партии и коалиции постигнаха сговор за състава на секционните комисии

Партии и коалиции постигнаха сговор за състава на секционните комисии, съобщиха за ЗАРАТА 1804-ма души ще се погрижат за изрядно протичане на избирателния процес Политическите партии и коалиции достигнаха до….

Празнично работно време на Общинския плувен басейн

Празнично работно време на Общинския плувен басейн, съобщиха за ЗАРАТА Във връзка с предстоящите Великденски празници, Общинският плувен басейн няма да работи в дните 3, 4, 5 и 6-и май….

Детска танцова школа „Настроение“ – град Раднево към Народно читалище „Настроение-2017“, гр. Стара Загора, спечели четири отличия

Детска танцова школа „Настроение“ – град Раднево към Народно читалище „Настроение-2017“, гр. Стара Загора, спечели четири отличия на XVI-тото издание на Конкурса за голямата танцова награда за български народни танци….

На Лазаровден пъстър празник в “Аязмото” събра малки и големи

На Лазаровден пъстър празник в “Аязмото” събра малки и големи, научи ЗАРАТА Гост на празника бе зам.-кметът на Община Стара Загора с ресор “Култура и туризъм” Милена Желева. На Лазаровден….