Хванете спасителния пояс за вашата кожа с голяма ПРОМОЦИЯ в НЕОЛА с най-модерния нов апарат за чудотворна водна терапия!

Промоционалната приказка за принцеси и кралици със сияйна кожа, сътворена в студиото за красота НЕОЛА-Стара Загора, продължава. Винаги прави впечатление жена, която е с бистър тен на лицето, перфектно поддържано, чисто и без никакви дефекти. Такава кожа дори и без грам грим изглежда идеално. Вече всяко момиче на 20, 30 и на няколко десетки по две може да изглежда така без да плаща купища пари за скъпи процедури или пластични операции. Машината на времето е в НЕОЛА и тя ще стопи вашите несъвършенства, ще ви подмлади и вие с радост и удоволствие ще се поглеждате в огледалото.

Neola_vodno_abrazio (5)Апаратът „B700 Pure and health“, предназначен за козметичния пазар, е популярен като „хидро абразио“. Поръчан е от българска фирма на южнокорейски производител, като за неговите функции са ползвани научни разработки на големи световни университети. Той е второ поколение, като в неговия корпус са включени много повече функции в сравнение с неговия предшественик. Това ново чудо на козметичната индустрия вече е в Стара Загора!

Колкото и усилия да полагаме вкъщи, за да поддържаме кожата на лицето си чиста, ние дори не предполагаме до каква степен тя има нужда от професионална намеса. Само специалните апарати могат да направят това.

Знаете ли например, че непочистената кожа усвоява препарати като кремове, различни серуми или маски само на 10%?!

Дори кремът ни против бръчки, с който ние искаме да се подмладим, да струва хиляди левове, ползата от него е само минимална, ако го нанасяме върху запушените пори на лицето си.

За преждевременното състаряване на кожата ни, освен генетичните и външни фактори, от значение е и нейното състояние. Почиствайки епидермиса качествено в дълбочина, което в домашни условия няма как да се получи, стимулираме дермата да образува нови клетки, да създаде нов рогов слой на повърхността, отворен за кислорода и продуктите, с които го третираме.

Студиото за красота НЕОЛА-Стара Загора е вашият избор, момичета! Тук ви очаква грижа, специално отношение, професионализъм, най-иновативната техника и компетентната Жулиета Делчева, която ще ви помогне да се заобичате още повече.

Водното дермабразио е иновативна система за изглаждане и подмладяване на кожата, която напълно замества механичните техники, използвани до този момент. Терапия без болка, без дискомфорт, подходяща за всеки тип кожа.

Neola_vodno_abrazio (6)Водното дермабразио е комплексна програма за дълбоко почистване на кожата и едновременно с дълбоко хидратиращо и подмладяващо действие. Тази терапия съчетава три действия в едно – въздействие с диамантени дискове, вакуум и флуидна текстура. Освен за почистване на кожата в дълбочина, терапията се прилага и срещу фини линии, пигментни петна, торбички под очите, неравномерен тен, акне и дава чудесни резултати при мазна кожа с разширени пори. Тази процедура е една от най-ефективните до сега терапии при борбата с акнето и черните точки, тъй като не само локализира огнището, но и го лекува, като отстранява източника.

Дерматолози разработват метод за допълнителна активна доставка на кислород, наречена кислородна мезотерапия. Струя чист кислород (97-98%) се впръсква под налягане, вкарвайки различни лечебни серуми, достигайки до най-долните кожни слоеве. Тъканите се насищат с кислород, който на клетъчно ниво активира и регулира жизнените функции на кожата. Кислородът не само прониква във всички слоеве, но и изпълнява функцията на проводник (кислородно впръскване) на активни козметични средства, прилагани по време на процедурата.

Ефектите на кислорода върху кожата са: ускоряване на метаболитните процеси в клетките; повишено кръвообръщение; ускорена регенерация; подобрено клетъчно дишане и елиминиране на отпадъчните продукти и токсини. Допълнени от ефектите на транспортираните дълбоко козметични средства, кожата се тонизира, тена просветлява, порите се свиват, бръчките намаляват и се изглаждат. Кислородът действа антибактериално върху кожата и възпалителните процеси бързо отзвучават.

Кислородната терапия няма противопоказания и ограничения и е подходяща както за тийнейджъри с акне, така и за пациенти в средна и зряла възраст.

Съчетанието от двете процедури е уникално и има УАУ ефект.

Всички тези процедури можете да направите в НЕОЛА на ПРОМОЦИЯ!

Терапия 3 в 1 за лице

Ензимен пилинг, кислородна мезотерапия и крио терапия

Спасителният пояс за кожата през лятото!

Вашите стъпки за сияйна кожа:
Почистване на лицето с мляко, ензимен пилинг, вапазон и тоник;
Кислородна мезотерапия – насищане с подходящ серум с ниско молекулярно тегло;
Кислородна инжекция – неинвазивно насищане на кожата с кислород;
Маска за подсилване на ефекта;
Инхалация с кислород. Кислородно хранене на всички системи в тялото;
Крио терапия за успокояване на кожата и задържане на активните съставки в дълбочина;
Финален крем.

Цена 40 лв
Времетраене 50 минути

Промоция:
На всеки две процедури третата е подарък;
плати 80лв за 3 процедури, вместо 120 лв

Водно микродермабразио за лице

Решение за безболезнено почистване на лице!

Вашите стъпки за перфектна кожа:
Почистване на лицето с мляко, вапазон, фин пилинг и тоник;
Почистване на лицето апаратно с хидро абразио – базира се на най-новата технология Вортекс за дълбоко почистване на порите без изстискване;
Кислородна мезотерапия – насищане на кожата със серум за регулиране на мастния секрет ;
Маска за стягане на порите с глина;
Крио терапия за успокояване на кожата и задържане на активните съставки в дълбочина;
Финален крем.

Цена 35 лв
Времетраене 50 минути

Промоция :
На всеки две процедури третата е подарък;
плати 70лв за 3 процедури, вместо 105 лв

Валидност на промо пакетите до 30 септември 2017 година!

Neola_vodno_abrazio (4)„НEОЛА Body slim“ ще намерите в Стара Загора на ул. „Света Троица“ 75 с работно време от вторник до събота от 11 до 19 часа.

Можете да посетите и Фейсбук страницата на НEОЛА : facebook.com

За повече информация от Жулиета Делчева и да си запазите час, можете да се обадите на тел.: 0889 255 332 Жулиета Делчева ще ви посрещне с усмивка в модерна и приятна обстановка.

В НЕОЛА ви очаква незабравимото приключение да откриете вашето ново и по-красиво АЗ!

В НЕОЛА Стара Загора не ви подготвят за космонавт, а просто ВСИЧКО ОТНОВО ЩЕ ВИ СТАВА и то на ПРОМОЦИЯ!


image0 (9K)