Топ 3 на най-интелигентните зодии –вижте сред тях ли сте?

Интелигентността е нещо, което всеки малко или повече носи в себе си, но личните ни амбиции и усилия са тези, които помагат за нейното развиване и надграждане. Въпреки това, зодиакалният знак, под който сме родени може да окаже влияние върху интелигентността и да ни постави в графата „най-интелигентните зодии“. „Аз, жената“ви помага да разберете дали сте сред тях:

[ad id=“225664″]

Близнаци

Близнаците спадат към въздушните знаци. За тази двойствена зодия е характерно, че има идеалистично-аналитична интелигентност.

Родените под знака на Близнаци живеят в света на общуването, което им помага да генерират нови идеи. Емоционалността им също до голяма степен им помага да създават своите креативни проекти. Интелигентността на Близнаците започва да се проявява още в ранна детска възраст. От малки те са изключително любопитни за света, който ги заобикаля и не спират да го изследват и изучават. Но не само това. Родените под този зодиакален знак могат да бъдат не само отлични лидери, учени, но и големи таланти, тъй като звездите им са определили да могат да се развиват еднакво добре в науката и изкуството. За да поддържат своето ниво на интелигентност, Близнаците често внимателно избират хората, с които общуват. Те се нуждаят от интелигентнисъбеседници и партньори, готови за конструктивни преговори.

[ad id=“263680″]

Скорпион

Измежду всички от зодиака, родените под знака на зодия Скорпион са най-проницателните и интуитивните. Те са родени с уникално шесто чувство. Винаги се стремят да усетят нещата в дълбочина и е много трудно да бъдат манипулирани. Или казано накратко, Скорпионите имат проницателен интелект. Те спадат към групата на водните знаци. В китайската астрология водата е свързана с търсенето, разузнаването. Именно тази им дарба ги прави добри в сферата, в която се развиват. Освен това, голяма част от успеваемостта на Скорпионите се дължи и на тяхната упорита работа. Няма материя, която може да се окаже трудна за разгадаване за един Скорпион.

[ad id=“236999″]

Стрелец

Стрелците също като Близнаците са изключително любопитни. Те са и големи авантюристи, което е техен плюс и им помага да научават повече за света около тях. Стрелците са проницателни, знаят как да оценят всяка ситуация, в която попадат, както и хората, с които общуват. Постигат отлични успехи в математиката и природните науки. Хобито на родените под знака на Стрелец е да инвестират време и средства в самоусъвършенстването си. Техният интелект е интуитивен. Виждат добрите възможности често в рисковите ситуации.


image0 (9K)