Селската хитрост на софиянката Виолета не проработи за пореден път

Селската хитрост на софиянката Виолета не проработи за пореден път, за да остане тя като участник в големия финал на Фермата 2017 тази вечер.

[ad id=“263680″]

Защо хитрост ли? Амбициозната Виолета Тодорова вкара всички възможни фактори, за да предизвика симпатията на зрителите през целия си престой в риалити предаването по бТВ. През трите месеца и половина дали като редови фермер, ратай или дуелист тя демонстрираше своето почти неистово желание да спечели наградата от 100 хиляди лева. Опитите ѝ да гради нужни приятелства станаха емблематични, в същото време, след като схемата ѝ не се получаваше, Вили преминаваше в агресивно поведение. На дуела с Марина тя стигна до изтъкването, че тя е българка, а Марина – чеченка.

[ad id=“225664″]

Минутки преди да приключи гласуването на зрителите за определяне кой от четиримата финалисти да напусне битката, Виолета застана на сцената с двете си малки дечица. Че кой няма да се умили от тази гледка? – два невръстни малчугана и младата им майка, останала вдовица толкова рано… Вероятно тази картина щеше да наклони везните, ако хората, които гласуват, не са гледали предаването и представянето на Виолета повече от 100 дни на екрана.

А колко истинска е близостта на Виолета с Валерия лъсна в последните кадри от финала, когато тя трябваше да гласува за някой от останалите трима финалисти – софиянката даде своя вот за Яни, не за гимнастичката.

[ad id=“225664″]

Да, Виолета е биткаджийка, както самата тя се определя. Да, работи много през цялото време на пребиваването си във Фермата. Да, раздаде се максимално във всичко – строи, кова, носи, сади, плеви, копа, дои, готви. Но само това явно не стигна. Не я харесваха, с малки изключения, и съотборниците ѝ, и зрителите на бТВ. И въпреки, че беше много нахъсана да спечели финала, Виолета отпадна на сантиметри от последнта битка за излъчване на победитела във Фермата 2017.

Tака в борбата за голямата награда останаха трима финалисти – Валерия, Калоян и Яни. В момента старозагорското момиче се представя повече от достойно.

Ще имаме ли втори победител от Стара Загора, след като Райно грабна наградата в предишен сезон?


image0 (9K)