Родените на 25 май – артистични, честни, потайни и делови

Това е рождената дата на човек с честен, артистичен, независим и често потаен ха­рактер, с интуитивна, изобретателна мисъл и делови качества. Отличава се ед­но­вре­менно с материализъм и идеализъм, като обикновено е затворен в себе си, но мно­го обича промените. Присъщи са му дадености като естественост, себеотрицание, бо­гато въображение и оригинални идеи, често необичайни или парадоксални в очите на другите. Обича да се различава от останалите и притежава индивидуален, фило­софски подход към живота. Отличава се с романтизъм, старателност, прецизност, от­кро­веност и понякога с интерес към езотериката. В повечето случаи е тип „отшелник”, но умее да спори и да убеждава околните.

В сферата на чувствата и близките отношения личността е верен, внимателен, ро­мантичен и отговорен партньор, който не обича да дава обещания и да ограничават свободата му. Обикновено чрез брака или във връзка с него реализира материалните си цели и стремежи.

Роденият на 25-ти май е спокоен, честолюбив, интроспективен индивидуалист. Той пред­по­чита контактите и взаимоотношенията със сходни по интелект хора. Черпи сила, опит и разбирания за света от собствените си преживени неуспехи и поражения. По при­рода е естет, когото привличат както красивите и изящни неща, така и парите в своята разменна стойност. Много трудности среща обикновено в младостта, но по­сти­га добро благосъстояние в по-зряла възраст.

На този тип „Близнаци” са присъщи качества като практичност, организаторски спо­собности, чувство за отговорност, селективност, резервираност в поведението и раз­вита критичност. Те често са склонни към задълбочени анализи, но не е рядко и вле­чението им към повърхностни или дори съмнителни неща. Проявяват тенденция да проповядват морал, а да живеят по собствени правила и разбирания. В много слу­чаи се колебаят между своите пориви на ентусиазъм и инертността си, отдавайки понякога предпочитание на спокойния свят на мечтите.

В професионален план тази личност е надарена със заложби за успешна реа­ли­за­ция в области като търговия, обществени науки, образование, спорт, туризъм, теа­тър, изящни изкуства, социология, право, философия, политика и др.

Негативни страни: Чувство за малоценност по отношение на ниво образование или партньори. Раздразнителност или неувереност при вземане на решения. При трудно детство – развиване на комплекс за отхвърленост и проблемно намиране на соб­ствен път в живота. Податливост на изкушения.

В здравословен аспект са възможни проблеми, свързани с язва, гастрит, умствено напрежение и психологически прегради.

http://horoskop-astrom.com

 

 


image0 (9K)