Нови разкрития за Боньо Фаса

Читател на ЗАРАТА, пожелал анонимност, написа в рубриката ни „Изпрати новина“ следната история за починалия от кръвозагуба след нанесените му наранявания от 18-годишната Мария, Боньо Фаса. Публикуваме я без изменение, само с поправени правописни грешки:

Богдан или“Боньо фаса“ (още „Бонефаци“ ), или както и да го наречем….влиза 18- годишен в затвора в Стара Загора за изнасилване. След като излежа присъдата си от 18 години и няколко месеца, се появи на бял свят в града. Вечер обичаше да се събира с небезизвестните Форца, Фашиста и др. такива НЕ добре облечени, скъсани крадци . В групата на „интелигентите“ влиза и другия плейбой – Жоро Дучев, който пък лежа в затвора за малко на брои катастрофи и 2 жертви, разбира се.
Та за Боньо“ Фаса“ – малко след като излезе от затвора се повъртя насам-натам и пое пак по „лекия път“ – рекет, събиране на пари от длъжници, блудстване с малки момичета и др. по-улегнали шафрантий. Но нали бат Боньо не може да трае, взе, че едно момиче се подхлъзна и падна на члена на му… и хоп бат Боньо пое едни още 5 или 6 години затвор. По-късно пак излезе и взе че какво направи … ами отново изчука едно момиче. Само че този път момичето се хвърли от четвъртия етаж на така наречената Боньова бърлога до магазин LIDL на парк Бедечка. Момичето остана инвалид. Защо ли питате – защото 11 метра са си 11 метра. Чисто гола се изплющя на площадката пред блока, ама не че паднала и искала да се самоубие, а защото не издържала на зверските чукания, че на всичкото отгоре Фаса извикал и брат си Кольо „Фаса“, който е малко по-зле и от него. Момичето се казва Нели и беше много красива мацка, но … подлъгал я Боньо вкъщи. И тук идва най-„веселата“ част … Бате Боньо е изнасилил най малко 50 момичета, но малко от тях се оплакваха в полицията, защото, мили ми сънародници, всеки би се срамувал да кажат за него, че е изнасилван. Нали? Така Боньо си караше една-две години „навън “ и 3-4 години „вътре“ в затвора. Всички момичета , който спестиха срамът си са БОНУС за „Фаса“. Мина се, не мина много време и изнасили прекрасно момиче от близко до града село. Момичето е с уникална фигура – руса , много възпитана но… малка и не е разбирала опасността от въпросният „мачо“. Подлъгва я да й каже нещо насаме в коридора на един апартамент, където момичето е било на рожден ден с приятели и приятелки, и Боньо е съвсем „случайно“ там. И се случва най лошото. Момичето е зверски изнасилено, не издържа и започва да пищи, но бате Боньо решава да не влиза в затвора отново и предприема други мерки – хвърля я от терасата на спалнята, докато другите просто си пият и много добре знаят какво прави Боньо с
нея в спалнята. Момичето едвам оцеля и минаха вече години, но е инвалид и с психична травма завинаги . Изпратиха Боньо в ареста, ама нали има „прокурори “ и ето че отново го пуснаха ‘навън “ . Докато си чукаше момичета безнаказано, трябваше да изкарва пари от някъде и познайте от къде – ами П от ВИС-2 му пускаше работа „надомно“ – да събира дългове, но не където и при когото му кефне, а при който може да му „минат“ номерата. Е, не навсякъде минаваха, но и успяваше да посплаши някой човечец с малко и спокойно семейство, докато един ден … съвсем случайно обърка поръчката и попадна на една много странна жена. Тази жена – за нея се чуваха неща , че може и при Папата да те вкара, ако реши да върши работа. Спомням си името и доста добре – Нела “ мафията “ … Разби цялата схема на РДВР за корупция и наказаха много полицаи тогава. Работеше със службите и отговаряше за турския район с нелегалното карго…, абе голяма жена – никой не можеше да я пипа. От висшите постове и се обаждаха постоянно за услуги разни и не й отказваха и те услуги. Тогава стана интересно. Бонко Фаса да вземе да отиде в един магазин, който бил неин и да поиска рекет 600 лв. Познайте какво се е слчило след 2 часа… Бонко го намерили едни огромни бандити, извадили го от някаква миша дупка и го заврели в едно мазе и го били, били, били, и той много плакал …, разказаха свидетели.
И после пак при П – да даде някой лев за ядене… Та така драги читатели, Боньо „фаса “ хубаво е умрял човекът, ама защо не е умрял още в детската градина, примерно като падне от стълбището и да не причини толкова злини, и мъка на хората …
Моля анонимните да ме поправят ако някъде съм пропуснал някакво изнасилване, само за да го допълним в палитрата от чудни „добрини“ на Бат Боньо….

[ad id=“111335″]


image0 (9K)