Невероятен кавър от саундрака на „Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена“ ВИДЕО

2Cеllos изненадаха феновете си с ново видео към песента „May It Be”. Парчето е кавър от саундтрака на „Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена“ и част от последния им албум SCORE. Целият албум, посветен на филмова музика, ще можем да чуем на живо на 4 декември в зала „Арена Армеец“.

[ad id=“225664″]

За по-малко от месец видеото към “May It Be” събира 1 милион гледания в YouTube. То представя една красива и величествена песен с ефирен звук, оригинално изпълнена от Enya през 2001. Видеото показва двамата челисти, които заемат централно място в историята, базирана основно на приказни пейзажи от планината Kalnik в Северозападна Хърватия.

Това не е първото видео от албума “Score”, заснет в Хърватия. Миналата година в Дубровник бе заснет и клипът към нашумелия кавър на “Game of Thrones”, а през февруари тази година там снимат видеото към “Moon River” – саундтракът на класиката „Закуска в Тифани“.

Месец по-късно, видеото към „Now We Are Free” от „Гладиатор“, което е частично снимано в Хърватия, беше представено в Pula Arena – единственият римски амфитеатър, останал непокътнат с годините. Във всички видеа от новия албум двамата челисти са придружени от Лондонския симфоничен оркестър.

Чрез новия си албум „Score” музикантите представят нов стил, като включват най-обичаните хитове, както в класическата, така и в съвременната музика. Траклистът включва песни от саундтраци като този на „Титаник“, „Властелинът на пръстените“, Закуска в Тифани“, „Кръстникът“, Гладиатор“, „Списъкът на Шиндлер“ и много други.

Източник: offnews.bg


image0 (9K)