Кой е новият шеф на КАТ Стара Загора?

Днес Ст. комисар Николай Кирков, Директор на ОД на МВР Стара Загора, официално представи новия Началник на сектор „Пътна полиция“ към отдел „Охранителна полиция“, след като бившият шеф на КАТ Гл. инспектор Делян Славов, на 10 април 2017 г., напусна поста и системата на МВР и ще практикува адвокатска си професия.

Гл. инспектор Тихомир Петров Желязков е предложението на Областната дирекция, което е одобрено от министъра и с негова заповед от 21.04.2017 инспектор Желязков е назначен на длъжността Началник на „Пътна полиция“ Стара Загора.

Новият шеф на КАТ е на 44 години, женен, с две деца на 3 и на 5 години. Завършил е право в Югозападния университет Благоевград през 2003 г., като от 1995-та е в системата на МВР. Преминал е през всички нива – от младши изпълнителски длъжности, разследващ полицай, инспектор, началник група в Териториална полиция.

Неговите първи думи пред медиите са, че ще работи усилено за подобряване на постигнатите резултати в сектора, като служителите на КАТ ще увеличат точките на контрол в областта, а с това и да се намалят тежките ПТП.


image0 (9K)