Какво поискаха децата от 3 Б клас от Община Стара Загора?

Третокласници от VI ОУ „Св. Никола“ се запознаха със структурата на Община Стара Загора, Общинския съвет, научиха кога ще е готово Аязмото и центъра на града, дадоха своите препоръки.

[ad id=“263680″]

Възпитаниците на г-жа Валентина Иванова се срещнаха с председателя на ОбС Таньо Брайков и секретаря на Общината Делян Иванов в кабинета на кмета на града Живко Тодоров. Децата научиха как се вземат решенията за бъдещето на Стара Загора, трудно ли се управлява една община, както и какво е да си общински съветник.

[ad id=“225664″]
Учениците от 3 „б“ клас бяха подготвили и десетки въпроси, които ги вълнуват, като – кога ще завърши обновяването на парк „Митрополит Методий Кусев“, как ще изглежда новото централно пространство на Стара Загора, ще имат ли модерен скейт парк и други. Дадоха и своите препоръки – да има още повече площадки за спорт и игри.

Посещението на Общинска администрация на малчуганите от старозагорското училище е част от занятията по проект „Твоят час“ на ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“. Учениците подариха на ръководството на Община Стара Загора икона на Св. Николай Чудотворец, закрилник на училището им, за да пази всички техни съграждани и да им дарява здраве.


image0 (9K)