В Скопие недоволни от речта на Доналд Туск, пропуснал Митко „Македончето“

В Скопие са останали крайно разочаровани от речта, с която Доналд Туск отправи към България по време на официалното откриване на председателството на страната ни на ЕС. Макетата смятат, че ги копираме и че имат с какво повече да изпъкнат пред Европа.

[ad id=“263680″]

..

„Бугарите гледаат сe од нас. Во Скопје имаше чад, а сега не може да дише и во Софија.  Туск вика дека Спартак е нивен, зашто Ивелин Попов игра таму, но тогаш поради Горан Пандевски и Стефан Ристовски, ние имаме Џенова и Спортинг Лисабон“, гордеят се комшиите.

И припомнят, че за разлика от „бугарската“ „Игра на тронове“, на техните тронове са седели Александър и Филип II Македонски. И ако при „бугарите“ нямало дракони, при тях не било много сигурно, понеже никой не знаел колко стара е точно Македония.

Съседите се и издразнили, че Туск припомнил за головете Христо Стоичков, но не казал нищо за Митко „Македончето“, дето станал „првиот најдобар стрелец на Премиер Лигата“. Също така, като поляк, забравил как и македонскиот Спас Делев вкарвал за Погон (Шчечин).


image0 (9K)