Богато на кражби се оказа изминалото денонощие в област Стара Загора

През изминалото денонощие в област Стара Загора са регистрирани няколко  кражби, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Стара Загора.

[ad id=“263680″]

На 19 януари, в 15,40 часа, в РУ – Гълъбово е получено съобщение, се извършва кражба на дърва от общински фонд в землището на с. Мусачево общ. Гълъбово. На място кражбата са хванати С. Ч., на 52 години, от с. Долно Осеново, общ. Симитли, Ф. Ч., на 34 години, от с. Долно Осеново, общ. Симитли и И. М., на 24 години, от с. Сенокос, обл. Благоевград. Те са задържани за срок до 24 часа в РУ – Гълъбово. Нанесените щетите са в процес на изясняване. Започнато е бързо производство за престъпление.

На 19 януари в РУ – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба на лавандулови резници в с. Горно Сахране, общ. Павел баня. От извършения оглед на местопроизшествие е установено, че на 18 срещу 19 януари от имот, намиращ се в с. Горно Сахране, общ. Павел баня, е извършена кражба на 60 000 бр. лавандулови резници, собственост на 26-годишен мъж. Образувано е досъдебно производство за престъпление.

[ad id=“225664″]

На 19 януари В Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение за извършена кражба от апартамент в Стара Загора, на улица „Боруйград“. На място е установено, че за времето от 9.30 часа до 19.20 часа на същата дата, след разбиване на окачващия механизъм на прозорец на остъклена тераса, е извършена кражба на лични документи и ръчен часовник. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление.


image0 (9K)